Geef macht aan jouw teamHealth check

“Ons team building evenement berust op het verkrijgen van een optimale team performance met de nadruk op lichaam en geest."

Het evenement bevat fitness assessments en rapportages, lichamelijke activiteiten, individuele plannen voor lichamelijke oefeningen, zakelijke doelen stellen, mindset veranderingen, zakelijke vaardigheden ontwikkelen, stress management, zelf reflectie, oefeningen in het verantwoordelijkheden nemen, het leren werken met hoge prestaties, interactiviteit met de managers, motivatie coaching en duurzaamheid van de doelen.

VoedingsleerVoedingsleer

“Het is echt gezonde voeding voor gedachten!”

Onze opzienwekkende voedingsleer programma laat de waarheid zien over voeding en de impact van voeding op ons lichaam, onze geest en emoties. Wie bieden vier verschillende modules aan, waarmee medewerkers de belangrijkheid van gezonde voeding leren, voelen en ervaren.

Mindset changeDe Verandering van Denkwijze

“Mensen de kracht geven om het onvoorstelbare te bereiken”

Wij moedigen medewerkers aan een kennis te maken met onze coaches om productiviteitsproblemen, relatieproblemen binnen teams, veranderingen van levensstijl en zelfs burn-out omstandigheden aan te pakken. Het is aangetoond dat onze aanpak resulteert in een gezondere leefstijl en veranderingen van denkwijze.

Uw GezondheidscontroleHealth check

“Preventie is de sleutel”

Na het beantwoorden van de online gezondheidsrisico vragenlijst, zullen wij voor uw medewerkers een gezondheidsonderzoek verzorgen door een van onze erkende Artsen. Er is een gezondheidsonderzoek pakket voor iedereen, of uw bedrijf nu behoefte heeft aan een basis- of een meer diepgaande bloedanalyse van de medewerkers.

Fitness timeFitness Tijd

“Tijd om aan uw lichaam te werken”

De groepslessen bieden de deelnemers de gelegenheid om deel te nemen aan energie-verhogende activiteiten tijdens de werkdag. De lessen kunnen onder andere de volgende activiteiten bevatten: yoga, pilates, hardloop cursus en wandel/hardloop groepen. Stimulerende activiteiten gedurende de dag zijn een belangrijk onderdeel bij het verhogen van productiviteit en energie.

Voeding coachingVoeding coaching

“Fantastische resultaten, Gelukkigere mensen”

We weten dat het eten van de juiste voeding om uw leven te voorzien van brandstof een belangrijke sleutel is, daarom is dieetadvisering een kernonderdeel van al onze programma’s. Op basis van de uitkomst van de gezondheidsrisico test en het gezondheidsonderzoek, stellen onze diëtisten een voedingsprogramma samen dat perfect aansluit op uw werknemer en problemen zoals gebrek aan energie, hunkeren naar eten en gewichtsverlies aanpakt en simpelweg de productiviteit van uw medewerkers transformeert.

Persoonlijke TrainingPersonal training

“Een luxe persoonlijke aanpak”

Onze persoonlijke training oplossing leidt mensen naar een perfecte balans van lichaam en geest en middels op maat gemaakt oefensessies naar hun fitness doelstellingen. Zodra u traint met één van onze ervaren docenten, is er geen weg terug naar wie u was.

Wireless TrackerWireless tracker

“Small steps, Big impact” 

Dit apparaat voorziet aan uw medewerkers gereedschap om deel te nemen aan een gezondere levensstijl. Het FITBIT apparaat telt stappen, afstand, calorieën en meet tevens hoe u slaapt. De online software is zeer boeiend en levert een variëteit aan wellness gereedschap.