Adriano B. Santos

Founder Director

Richard Hulshof

Training & Coaching Director

Dirk Ebbers

Medical Director

Femke Wieser-Gielens

Administration Manager

Laura Parry-Davies

Social Media Editor

Adriano Santos biedt als gedreven wellness consultant de beste toonaangevende wellness-en fitness-oplossingen. Adriano heeft een internationale clientèle; sinds 2004 traint hij cliënten uit de hele wereld zoals de UK, de VS, Singapore, Brazilië en China. Hij heeft Sport Science wetenschap in Brazilië afgestudeerd en daarna is hij naar Londen gegaan om voedingskunde studies bij Kingston College te studeren. Dus met de twee wetenschappelijke studies combineert hij alle kennis om vitaliteit producten te ontwikkelen. Hij richtte in 2011 INPRIME op vanuit zijn overtuiging dat de optimale body & mind conditie resulteert in gezondere en gelukkigere mensen. INPRIME ontwikkelt met veel energie en enthousiasme, in samenwerking met een top team van hoogopgeleide professionals, daartoe voor haar cliënten op maat gemaakte wellness programma’s.
Richard is een gedreven coach, met een empathisch benadering. Hij heeft een ruime ervaring in persoonlijke, zakelijke coaching en training. Zijn allesomvattende confronterende aanpak versterkt mensen en bedrijven. Deze aanpak sluit naadloos aan op de visie van INPRIME, wat resulteert in de perfecte balans tussen lichaam en geest. "Ik geloof in een langdurige en veelzijdige aanpak om mensen te helpen hun leven te optimaliseren."
Dirk Ebbers is een ervaren huisarts uit Duitsland (Nederlands sprekend) met een brede internationale achtergrond. In zijn werk gelooft hij in een holistische benadering waar de patient centraal staat en niet alleen de aandoening. Hij is ervan overtuigd dat d.m.v preventief onderzoek en vroegtijdig ingrijpen het aantal patienten met chronische ziekten significant kan worden verlaagd. Zijn internationale achtergrond samen met zijn holistische benadering zijn sleutels voor het success van INPRIME Wellness.
Femke staat bij haar klanten bekend als zeer betrokken, open, pro-actief en met een hands-on-mentaliteit. Doordat zij de gehele back-office verzorgt, neemt zij het werk uit handen waardoor in samenwerking met INPRIME, de werkdruk en stress vermindert, en een betere balans tussen lichaam en geest ontstaat! “Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen”.
Laura is een afgestudeerde multimedia journalist en tevens social media specialist. Haar rol binnen het INPRIME team is die van content creatie en het onderhoud van onze social media platforms zoals bv Twitter en Linkedin. Laura zorgt er samen met Inprime voor dat u op de hoogte blijft van ons laatste nieuws, onze programma's, leuke weetjes en video's.